logo
  pocetna kontakt  
lg
  Početna
  O nama
 

 

Mi smo porodična radnja koja se bavi proizvodnjom uređaja, mašina i alata za rad sa limom, obojenim metalima i plastikom.Naše načelo je rešiti i prilagoditi potrebe za mašinskim sistemom individualno.
Radnja je osnovana 1986. godine. Osnovao je Vladan Dunjic po povratku sa dugogodišnjeg rada u oblasti mašinogradnje iz Nemačke.Veoma brzo radnja se etablirala u poslovno okruženje šire okoline sa svojim specifičnim i jedinstvenim rešenjima.
Gama naših uređaja se kreće od jednostavnih namenjenih za zanatski ručni rad i rad na terenu do visokoproduktivnih mašina i alata za masovnu proizvodnju sa sofisticiranom elektronikom PLC upravljanja.
Pouzdanost i kvalitet naših rešenja mašina i uređaja potvrđena su zadovoljnim poslovnim partnerima koji se na novo vraćaju, među kojima su PAN Komerc d.o.o. Požega,Vectra d.o.o. Požega,Perfom d.o.o. Požega, Tricom d.o.o. Batajnica, Hidrokomerc d.o.o. Lučani, Izoterm projekt d.o.o. Požega, Jovičič Požega, Lemind komerc d.o.o. Leskovac, a i inostrani BST Bruensch gmbh Siegen, Metano gmbh Balve, Hano gmbh Braukhaussiepen, Bock gmbh Luedenscheid, IMR Fabrikautomation Gmbh i IMR Powder Technologies Gmbh Velden am Worther See itd.

 
 
   
  Proizvodi    
  Usluge    
  O nama    
  Kontakt    
     
     
lg  

Copyright by Szmr Dunjic Vladan Design by dipl.ing.D.Dunjic